Примирие! Д-р Вършилов си върна дом "Хармония" Дядо Васил излезе

...
Примирие! Д-р Вършилов си върна дом "Хармония" Дядо Васил излезе
Коментари Харесай

Къде е дядо Васил? Нито една камера не го е засякла

Примирие! Д-р Вършилов си върна дом "Хармония " Дядо Васил излезе от дом "Хармония " и повече не се прибра Дрон ще търси изчезналия дядо Васил

Дядо Васил безусловно е липсващ безследно. Това описа шефът на приюта за възрастни хора „ Хармония ” доктор Николай Вършилов.

„ Проверихме десетки камери по обектите ситуирани на Коматевско шосе. Нито една не го е уловила. Нямам никакво пояснение на това ”, добави доктор Вършилов.

Той акцентира, че с цел да се излезе от постройката на дом „ Хармония ”, външната врата би трябвало да бъде отключена от човек от личния състав.

Освен това пред вратата има двама охранители от компанията за сигурност.

„ Нито личен състав, нито охранители са видяли дядо Васил да напуща постройката ”, акцентира шефът на „ Хармония 2016 ” АД.

Точно заради този затегнат пропусквателен режим, остарели хора с деменция не са заключвани по стаите.

Никой не има вяра старецът да е скочил от някой от прозорците на приюта и по този начин да се е измъкнал – на 84 години е и колкото да се движи.

Д-р Вършилов счита, че е невероятно дядо Васил да е избягал и от задната част на дома, тъй като там попада в загражденията на жилищен комплекс „ Зорница ”.

„ Обиколихме всички изоставени къщи, остарели ями и евентуални места по цялото продължение на Коматевско шосе – няма го! Все едно е липсващ без диря ”, недоумява доктор Вършилов.

Персоналът е направил щателна инспекция на избите и таванските пространства в приюта. Старият мъж не е и там.

84-годишният мъж бил настанен от околните си в дома от едвам 4 дни. Както Марица.бг към този момент писа дядо Васил няма персонални документи и пари. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР