Приложението за онлайн запознанства Tinder обнови профилните страници на потребителите

...
Приложението за онлайн запознанства Tinder обнови профилните страници на потребителите
Коментари Харесай

„Две истини и една лъжа“: Tinder сменя концепцията си за запознанства

Приложението за онлайн запознанства Tinder обнови профилните страници на потребителите си. 

Целта е да ги направи по-информативни и да сътвори по-лесни пресечни точки за връзка.

Компанията вкарва нови функционалности като подсказки за начало на диалог, викторини, както и мрачен режим за интерфейса, оповестява TechCrunch.

Сред новата алтернатива в платформата, благосъстоятелност на Match-Group, е потребителите да могат да дават отговор на въпроси като:

Още една нова функционалност е потребителите да имат опция за прикачване на персонализиран въпрос към профилите си.

Tinder прибавя и метод за шерване на съществена информация посредством тагове на профила. Те могат да се отнасят към ползите на потребителя, домашни любимци, привички, както и зодиакалните знаци.

Конкурентът на Tinder - Bumble, към този момент разполага с функционалност за шерване на персонални детайлности посредством тагове.

Преди месец Tinder вкара още една  функционалност, която разрешава на приятелите ви да играят ролята на сватовници, като преглеждат и оферират евентуални съвпадения.

Изразявайки основание за отбрана от неприятни интеракции, компанията дава опция да се рапортува за характерно наличие. Това решение идва след следствие на Wired, което разкри, че чиновниците, изготвящи потребителски отчети за разнообразни приложения за запознанства, се сблъскват постоянно с „ травматично наличие “.

Tinder не е единственото приложение, което вкарва механизъм за въпроси и отговори, с цел да подтиква съвпаденията. Приложения, като Hatched, към този момент употребяват метода за отговаряне на въпроси, свързани с персонални желания на потребителите.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР