Приложението осигурява също поверителност при уеб сърфиранеСлед бърза инсталация ще

...
Приложението осигурява също поверителност при уеб сърфиранеСлед бърза инсталация ще
Коментари Харесай

AdLock – блокира досадните реклами

Приложението обезпечава също дискретност при уеб сърфиране

След бърза апаратура ще ви посрещне елементарен за потребление и съвременен интерфейс (екранна фотография: AdLock)

Често уеб уеб страниците са препълнени с реклама, само че има и софтуерни решения, които оферират варианти за блокиране на нежеланите и досадни реклами и в същото време подсигуряват вашата дискретност при интернет сърфиране.

Както подсказва името му, AdLock е инструмент, предопределен да помогне за блокиране на реклами, включително изскачащи прозорци и други натрапчиви формати, които могат да бъдат вградени в разнообразни уеб приложения.

След бърза апаратура ще ви посрещне елементарен за потребление и съвременен интерфейс, който е малко евентуално да ви сътвори някакви проблеми. От основния прозорец можете да осъществите достъп до главните функционалности и да прегледате резюме на блокираните поръчки, уеб сайтове, закани и други

Заслужава да се спомене, че AdLock не е конфигуриран по дифолт. Можете да започнете със задаването на приложения и браузъри, към които да приложите филтрите на AdLock. От панела за настройки можете също да добавите изключения за уеб сайтове и домейни, в които желаете да виждате рекламите.

Освен това инструментът може да ви спести трафик – алтернатива, която е доста потребна, в случай че употребявате мобилни данни, да вземем за пример. Функцията Save Traffic пести сила на батерията и понижава сметката ви, в случай че употребявате стеснен тарифен проект.

В допълнение към предотвратяването на всевъзможни реклами, програмата може да спомогне за повишение на успеваемостта на системата. Тъй като браузърът към този момент не би трябвало да употребява запаси за зареждане на реклами, ще забележите, че страниците, които посещавате, и наличието се зареждат по-бързо.

В умозаключение, AdLock е елементарно за потребление приложение, което ви разрешава да блокирате досадни реклами и да се уверите, че навигирате в безвредни уеб сайтове. Тъй като инструментът може да бъде конфигуриран да ревизира URL адресите, можете да избегнете лъжливи и подвеждащи уеб страници.

Даунлоуд: AdLock
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР