Прилепналата черна рокля в комбинация с червени обувки направи силно

...
Прилепналата черна рокля в комбинация с червени обувки направи силно
Коментари Харесай

Обувките и прилепналата рокля на Десислава Радева смаяха журналистите на 3 март

Прилепналата черна рокля в композиция с червени обувки направи мощно усещане.

Десислава Радева впечатли гостите на официалния банкет по случай Националния празник Трети март.

Миналата вечер президентът Румен Радев събра политическия хайлайф в концертната зала на Централния боен клуб, съобщи Пик. На събитието пристигнаха вицепрезидентът Илиана Йотова, министър председателят акад. Николай Денков, вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел, заместник-председателят на Народното събрание Кристиян Вигенин, министри, евродепутати, представители на политически сили, на дипломатическия корпус, общественици, духовни лица и др. 

Президенстката брачна половинка се барна с прилепнала по тялото й черна рокля с дължина до коленете и се открои с яркочервени високи токчета - типичната съдбовна жена.

Контрастът сред първата дама и останалите присъстващи стана още по мощен, откакто Радева се снабди и с букет червени рози.

Връчи й ги най-възрастният участник в формалния банкет - 98-годишния доцент доктор Иван Сечанов, доброволец, лекокартечар през Втората международна война, ръководител на Съюза на ветераните от войните на България. Той персонално поздрави президента, пожела му триумф в държавните каузи и подари на брачната половинка му букета от рози, съобщи уеб сайтът " Отбрана ".

. Освен президента, фамилно на бала се показа и Николай Денков, който кара последните си часове като министър-председател на България. Съпругата му проф. Славка Чолакова бе заложила на синя непретенциозна рокля, в композиция с черно сако. В синьо, само че в по-тъмен колорит, се издокара и вицепрезидентът Йотова. Президентът Радев напомни, че в хилядолетната ни история свободата в никакъв случай не е идвала безплатно и постоянно е 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР