Приключиха проверките на ученическите автобуси в област Видин. Отдел "Автомобилна

...
Приключиха проверките на ученическите автобуси в област Видин. Отдел "Автомобилна
Коментари Харесай

Училищните автобуси във Видинско минаха проверка

Приключиха инспекциите на ученическите рейсове в област Видин. Отдел "Автомобилна администрация " взаимно с Регионалния инспекторат по образованието във Видин ревизираха всички 36 рейса, които се употребяват за профилиран транспорт на деца и възпитаници от обитаемоте места до учебните заведения. От направените инспекции се установи, че двама водачи са имали изминал период на уверение за психическа валидност, сподели началникът на отдел "Автомобилна администрация " Димитър Димитров.
"Един имаше с техническа нередовност, която беше отстранена. Общо взето рейсовете са в положително положение. За тази година има 5 нови, които са заместили морално и механически остарелите. Паркът се обновява. Някои от рейсовете са климатизирани през летния сезон. Всички са оборудвани с печки за отопление през зимния сезон. Периодично ревизираме редовността на отоплителните уреди. "
До момента в отдел "Автомобилна администрация " Видин няма подадени тъжби и недоволства за осъществяването на ученическия транспорт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР