Приключи Knonckout фазата на CS:GO турнира BLAST Premier Fall, а

...
Приключи Knonckout фазата на CS:GO турнира BLAST Premier Fall, а
Коментари Харесай

Три отбора вече запазиха местата си за финалите на BLAST Premier Fall

Приключи Knonckout етапа на CS:GO шампионата BLAST Premier Fall, а посредством нея три тима съумяха да се класират за финалите, които ще се проведат през ноември в " Роял Арена ", Копенхаген, с изключение на местата си, те получиха и парична премия от 27 500 $.. Загубилите от последните два рунда от стадия пък ще се сблъскат едни против други в днешните мачове, с цел да излъчат още трима класирали се.

Първият тим, който към този момент резервира своето място за датската столица е OG. Гигантът в Dota 2 изненада всички, откакто мина през хегемони като FaZe Clan и Astralis. 

Следващият състав, който към този момент е сигурна част от огромния шампионат е NAVI. Украинците се класираха първи в групата си, даже и в отсъствието на звездата на тима Олександър " s1mple " Косталиев, който бе заместван от младока Данийл " headtr1ck " Валитов. В решаващия дуел против Vitality обаче s1mple се завърна и с играта си оказа помощ оптимално на съотборнците си при успеха с 2:0.

Последният сигурен участник към този момент е Team Liquid. Американските геймъри извървяха дълъг път, с цел да се върнат към тогавашната си популярност, само че по всичко проличава, че благодарение на Марекс " YEKINDAR " Галинскис триумфите са обезпечени. Латвиецът бе извънредно ефективен в решаващите мачове, като уменята му на ентри фрагър бяха основни за добритe резултати.

В днешния ден двойките Astrals - FaZe Clan, Team Vitality - G2 и Heroic - Ninjas in Pyjamas ще излъчат останалите трима финалисти.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР