Приключи частичният ремонт на сградата на Центъра за подкрепа за

...
Приключи частичният ремонт на сградата на Центъра за подкрепа за
Коментари Харесай

Общината извърши ремонт на Центъра за подкрепа за личностно развитие-Детски комплекс – Сливен 

Приключи частичният ремонт на постройката на Центъра за поддръжка за личностно развитие-Детски комплекс – Сливен. За това оповестиха от Дирекция „ Общинска инфраструктура “. Строително-монтажните работи включваха ободряване на дограмата, изкърпване на мазилката по фасадите, боядисване, в това число, на обособените детайли.

„ Целта ни беше да освежим външния образ на постройката. Тя има своята дълга история и е измежду разпознаваемите обекти в града. Много от децата и учениците прекарват там част от времето си в извънкласни действия “, разяснява кметът Стефан Радев. Ремонтните действия са осъществени по контракт и в избрания период. Средствата са обезпечени от Община Сливен.

Център за поддръжка за личностно развитие-Детски комплекс – Сливен е част от системата на образованието. Той реализира общинската политика за обезпечаване на обща поддръжка за личностно развиване на деца и възпитаници от 5 до 18-годишна възраст в община Сливен. Към момента в него се образоват деца от сливенски учебни заведения и детски градини, разпределени в школи в региона на науката, изкуството и спорта. Центърът е уредник и хазаин на национални състезания и изяви по ползи на деца и възпитаници в общински и районни състезания и надпревари.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР