Приключенията на Пиляпа, бялото бръмбарче е чудесна книга за малки,

...
Приключенията на Пиляпа, бялото бръмбарче е чудесна книга за малки,
Коментари Харесай

Предложение за четене: „Приключенията на Пиляпа, бялото бръмбарче“

„ Приключенията на Пиляпа, бялото бръмбарче ” е чудесна книга за дребни, огромни и още по-големи търсачи на завършения.

Книга мъдра и занимателна, която ще допре вашия дух и вашите сърца.

Децата ще се заливат от смях, а възрастните ще се смеят от сърце.

Причудливи и симпатични, персонажите, които бялото бръмбарче Пиляпа среща по своя път, припомнят хора, които несъмнено познавате. Паяк-Як, Бухал-Чухал, Нищо-Нещо, Лисица-Умница са единствено част от пъстрите герои, с които ще се запознаете в приказката. И в случай че ти, скъпи читателю, срещнеш Пиляпа и станете приятели… Това би било най-хубавото нещо на света!

Бялото бръмбарче Пиляпа си търси приятел… И несъмнено ще откри, тъй като това е огромната му фантазия. Автор на книжката е Раймондо Варсано, а приказните илюстрации са дело на Петя Радивчева (Пиетра).

За създателя

Раймондо Варсано (Раймондо) има необикновен жанр - звучи хармонично и се чете елементарно. Автор е на книгата с разкази „ Натам, нанякъде... ”, детската книга „ Среднощна дъга ” и концептуалната книга „ Context ”.

Награждаван е от Съюза на българските писатели. Превеждан е на британски, съветски, френски и чешки език.

Разказите му са оповестени в влиятелни литературни издания, сред които „ Литературен фронт ”, „ Литературен конгрес ”, сп. „ Пламък ”, сп. „ Съвременник ”, както и в антологии за модерна литература в чужбина.

Сътрудничил е на вестника за литературна рецензия АБВ. През 2019 година на „ Моста на влюбените ” бе показан взаимният план с фотографa Маргарита Русева „ Истории в подтекст ”, който получи необятен медиен отзив.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР