Приказните места по света не спират да ни учудват. Като

...
Приказните места по света не спират да ни учудват. Като
Коментари Харесай

Ресторант като от книжка за оцветяване

Приказните места по света не стопират да ни учудват. Като нетрадиционния ресторант в Лаос, да вземем за пример. Мястото основава чувството, че сте воин в брошура за оцветяване. Впечатление прави, че стените, пода и тавана са изрисувани фрески на древноегипетски знаци в черно и бяло. А всеки, който е по-любознателен, може да научи повече за тяхното значение в местоположението " Sketch Lagos ". Собственикът на ресторанта Михидин Сибилини споделя за концепцията си, в която влага поклон към. Така с изключение на вкусна африканска кухня, посетителите, могат да се насладят и на красиви гледки.

 550 дами съдят Uber за тежки полови злоупотреби 14 юли 2022 | 550 дами съдят платформата за напредване Uber в Съединени американски щати за серия от полови похищения. Делото беше заведено...

" Мисля, че всички хора обичат да виждат нещо ново, а не просто ресторант, в който идваш, ядеш и си тръгваш ", споделя Сибилини пред „ Ройтерс “.

Ако се вгледаме в картините, ще забележим по какъв начин античното изкуство самоуверено подава ръка на актуалните технологии, а усмивката на лицето ни е обезпечена при типа на богове, които държат в ръка не някой скиптър, а телефони и фотоапарати. Завършването на рисунките лишава три месеца, само че резултатът несъмнено си заслужава!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР