Приказна сватба вдигнаха бившата шефка на БНТ и Нова тв

...
Приказна сватба вдигнаха бившата шефка на БНТ и Нова тв
Коментари Харесай

Вяра Анкова и Томас Лафчис вдигнаха приказна сватба СНИМКА

Приказна женитба подвигнаха някогашната шефка на Българска национална телевизия и Нова тв Вяра Анкова и брачният партньор й Томас Лафчис. Те омъжиха огромната си щерка Хелена-Мария преди броени дни, написа " Уикенд ".

Сватбата се е състояла в първокласен СПА комплекс в Правец.
-->


Хелена-Мария е споделила „ Да! ” на своя фаворит Мартин Георгиев, с който до неотдавна живееха в Канада. Двамата се сгодиха през зимата и се реалокираха в Съединени американски щати.Свиха фамилно гнездо в Бостън, където има огромна българска общественост и където от 20 години живее огромната щерка на Анкова – Яна, която е плод на студентската й обич с художника Васил Атанасов.

Тъй като обаче младоженецът, също като булката, е българин, сватбата е била в България. За нея фамилията е избрало известен баровски комплекс в Правец, който от дълго време е обичан на родния елит за отбелязване на значими персонални мотиви.

Сватбата не е разгласявана необятно в обществените мрежи. От фотографията излиза наяве, че ситуацията е била извънредно сантиментална. Булката е била в луксозна бяла рокля с гол тил. Пищната кройка е била изпълнена от бял сатен без непотребни елементи, които биха утежнили модела. Резултатът е бил извънредно моден, в естетика с цялостната конюнктура.

Костюмът на младоженеца е бил в настоящия в последно време тъмносин цвят.

За първия танц са употребени машини за дим, каквито се употребяват в театъра. По този метод се основава образния резултат, че младоженците танцуват върху облак. Гостите следили с интерес това самобитно зрелище, някои от тях го снимали с телефони, както се прави на всяка женитба.

Масите били украсени с големи букети с хортензии, а столовете – о6лечени в бели покривала в звук с покривките на масите.

Очаква се скоро фамилията да се радва и на бебе, както става нормално. Голямата щерка на Вяра Анкова към този момент има две дъщери от своя брачен партньор – богат американец.

Синът й Константин също живее в чужбина. Първо е учил в Съединени американски щати, а по-късно е отпътувал за Китай, откъдето е гаджето му. Двойката възнамерявала да заживее в Сингапур.

Най-малката щерка на Анкова и Лафчис се споделя Натали и е възпитаничка на влиятелен лицей в Лондон. Петата дъщеря в фамилията се споделя Василия и е от първия брак на Томас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР