Приказките, че любовта бързо можела да се превърне в омраза,

...
Приказките, че любовта бързо можела да се превърне в омраза,
Коментари Харесай

Обърна му главата с този словесен шамар: Ето какво каза Елена в очите на Евгени след "Ергенът"!

Приказките, че любовта бързо можела да се трансформира в ненавист, са истина, взета от милионите образци в живота. А дали омразата е вариация на към момента вилнеещата и неугаснала любов, това е различен въпрос. На който ще би трябвало добре да си отговори Елена от " Ергенът " - отритнатата от Евгени Генчев финалистка.

Както знаем, ударът по нея в края на предаването, беше заплашителен. Чак феновете се почувстваха зле, камо ли тя. Никой не желае да е на нейно място и да види и чуе, по какъв начин индивидът, с който до през вчерашния ден са се държали като бясно влюбени, я отхвърля поради друга, в тази ситуация Валерия Георгиева.

В изявление в този момент, Елена призна, че настина се е чувствала смазана и не знаела на кой свят е най-малко два месеца след края на фотосите. " Не бях аз, не се интересувах от нищо, бях в дупка. Е, за наслада съм мощна и съумях да изляза от нея, напълно сама. Сега съм добре, даже се веселя, че по този начин се стекоха нещата, тъй като съм с една концепция повече опит и мъдрост ", сподели Елена-Антоанета.

А на самия Генчев, който неотдавна й се обадил да попита по какъв начин е и какво прави, Елена забила гласовит пестник, въпреки и вербален. Заявила му, че не е нужно да се усеща задължен да й звъни, че не й дължи нищо, само че и да не чака нищо от нея.

" Зачеркнала съм предишното и желая да се знае, че при никакви условия няма да се върна към нещо, което съм изхвърлила от живота си! ", попиляла го Елена.

Тагове: Евгени Генчев Елена Ергенът Елена-Антоанета Валерия Георгиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР