Приказката, че зад всеки успял мъж стои една силна жена

...
Приказката, че зад всеки успял мъж стои една силна жена
Коментари Харесай

Черната Златка ракетоносител за новото си гадже! Киро Фитнеса стана известен и завъртя бизнес схеми

Приказката, че зад всеки съумял мъж стои една мощна жена важи с цялостна мощ за гаджето на Златка Димитрова, фитнес инструктора Кирил Танев.

Преди Златка да скочи в леглото на новата си възлюбена, откакто заряза бащата на детето си, никой не беше чувал за Кирил Танев.  Днес към този момент нещата са разнообразни и с помощта на известността на плеймейтката, клиентите на инструктора са се нараснали. Близки до Димитрова издават, че Кирчо много ловко употребява обстановката и даже към този момент пуска платени реклами във Facebook, с които продава сполучливо спортните си режими, видя HotArena.

„ За Кирил Злати се оказа сполучлив ракетоносител. Не знам какъв брой са мощни възприятията му, само че несъмнено връзката му с нея му носи положителни дивиденти “, шушукат осведомени.

Доскоро Злати криеше новото си гадже и се дразнеше на помятанията, че е елементарен фитнес инструктор. Плеймейтката и треньора се срещнали във фитнес залата и в началото споделяли единствено общата си пристрастеност към спорта. После обаче се харесали и се сближили. По това време Златка към този момент била разграничена с бащата на сина си и се оглеждала за нов мъж, а Кирил се оказал тъкмо неин вид. Той също има дете от предходна връзка, което е почти на същата възраст като дребния Миро. Златка имала желание да се преквалифицира в инструктор и да трансформира заниманието си в специалност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР