Приказен остров – съчетание на лазурно море и прохладни гори,

...
Приказен остров – съчетание на лазурно море и прохладни гори,
Коментари Харесай

Време за четене: Щастието е любимият ми цвят

Приказен остров – комбиниране на лазурно море и прохладни гори, е идеалното място, на което да планираш мечтаното бъдеще.

Юли живее там, където другите прекарват ваканцията си – в Ла Палма – перлата на Канарските острови. Напуснала добре платената си работа в застрахователна организация, тя отпътува за острова, с цел да събере мислите си и да реши какво желае да прави с живота си. Но с всеки минал ден осъзнава, че там е щастлива и спокойна.
 Когато модата срещне „ Прощално “, „ Вчера “ и „ Крадецът на праскови “, или по какъв начин да се облечеш в български стихове и филми Edna предлага Когато модата срещне „ Прощално “, „ Вчера “ и „ Крадецът на праскови “, или по какъв начин да се облечеш в български стихове и филми
Среща Куин в миг, в който в действителност има потребност от него. Той е нейната цялостна диаметралност: рационален, целеустремен, крепко стъпил на земята, със мощно развито възприятие за отговорност. Когато Юли поема грижата за осиротяло и изплашено кученце, той е непроменяемо до нея, само че отхвърля да разкрие какво го е довело на острова.

Юли като че ли от ден на ден се отдалечава от задачата си и не желае да се влюбва, изключително в най-сдържания мъж, който е срещала. И е време да реши дали да преследва щастието си сама или да опита да срути стените, които той е построил.

Кристина Кунаг е родена през 1977 година Работила е като посредник, фамилен и професионален съветник. Първият й разказ излиза през 2011 година и от този момент Кристина е фаворитка на феновете на жанра.

 книга ИК " ЕРА "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР