Приходите в бокс-офис на китайския военен блокбастър Битката при езерото

...
Приходите в бокс-офис на китайския военен блокбастър Битката при езерото
Коментари Харесай

Военен блокбастър е на път да стане най-касовият филм в Китай

Приходите в бокс-офис на китайския боен блокбастър " Битката при езерото Чандзин " са достигнали 5,69 милиарда юана (891 милиона долара), поставяйки го в позиция да стане най-касовият филм в Китай, съобщи Ройтерс, базирайки се на данни от онлайн платформата за продажба на билети Маойен.
Към сряда постъпленията от високобюджетната продукция са се равнявали на тези, които осъществя китайският екшън от 2017 година " Войната на вълците 2 ".

" Битката при езерото Чандзин " - тричасов епос, чието деяние се развива по време на Корейската война, обаче към момента е по кината, откакто излезе на екран на 1 октомври.

Според китайски медии към този момент се приготвя продължение на кино лентата, озаглавено " Water Gate Bridge ".

Китай понастоящем е вторият по величина кино пазар в света след Съединени американски щати, което акцентира основната му роля за холивудските кинодейци. През последните години обаче феновете на киното в страната пренасочват вниманието си към локално наличие на фона на покачващо се патриотично въодушевление.

Китайското държавно управление вкара квота от 34 вносни кино лентата на година , доста от които се създават от огромни холивудски студия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР