Приготвяне:30 минГотвене: 60 минОбщо: 90 минХранителна стойност: 500 kcalСлед поредната

...
Приготвяне:30 минГотвене: 60 минОбщо: 90 минХранителна стойност: 500 kcalСлед поредната
Коментари Харесай

Най- бързият сладкиш - само от 4 съставки

Приготвяне:

30 мин

Готвене:
60 мин

Общо: 90 мин

Хранителна стойност:
500 kcal

След следващата порция почивни дни още веднъж всеки се връща към работния темп.

Този елементарен бисквитен сладкиш е идеалното решение за забързаните делнични дни, в които ви се хапва нещо сладичко, което да е домашно приготвено.Бисквитеният сладкиш става бързо, не желае доста артикули и е необикновено апетитен. Бихте могли да си сложите ръка на сърцето и да признаете, че няма какво повече да желаете от един десерт.
 

Вероятно този бисквитен сладкиш ще влезе в бележниците ви с предписания и ще започнете честичко да го приготвяте на обичаните си хора.

 

Ето и продуктите, от които се нуждаете, с цел да го приготвите:
400 гр.

бисквити Закуска (какао)
2 отново. пудинг ванилия
5-6 с.л. захар
1 литър прясно мляко

Приготвянето на лесния бисквитен сладкиш започваме със сваряването на пудинга, според напътствията, които са дадени на пакетчето. Пригответе си подобаваща форма, в която изсипете част от крема. Върху него натрошене бисквитите на едри части и още веднъж залейте с крем. Редувайте по този начин до приключване на продуктите като най-отгоре би трябвало да завършите с бисквити.

С това се изчерпват всичките ви старания към приготвянето на този съблазнителен десерт, който вероятно ви връща в детските ви години. Сега идва ред на охлаждането му – приберете го в хладилника за няколко часа. Най-добре ще е, в случай че имате търпението да го изчакате една нощ.

След това обърнете върху паница и го украсете по избор, написа gotvach.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР