Приемът по училищните схеми започва от 1 май. Заявления по

...
Приемът по училищните схеми започва от 1 май. Заявления по
Коментари Харесай

Приемът по училищните схеми започва от 1 май

Приемът по учебните схеми стартира от 1 май. Заявления по европейските схеми „ Училищен плод “ и „ Училищно мляко “  ще се одобряват в ДФЗ от 1 до 31 май 2022 година Документи ще се одобряват в регионалните дирекции на фонда по седалище и адрес на ръководство на претендента.

През образователната година 2022/2023 с изключение на пресни плодове, зеленчуци, мляко и млечни артикули, на децата ще се предлага и пчелен мед. Доставките ще се правят при авансово конкретизиран и координиран с шефа на образователното заведение график.

Децата в учебните заведения и детските градини ще получават 50 доставки по схемата „ Училищен плод “ и 50 по схемата „ Училищно мляко “ по авансово одобрени от шефовете на образователните заведения графици, които заявителите се задължават да съблюдават.

За новата образователна година просветителните заведения ще са задължени да дават сведения на родителите за доставчиците по съответната скица и графика на разпределяне на продуктите. Те ще се разгласяват на интернет страницата на учебното заведение или ще се слагат на видно място в образователното заведение.

Всички настоящи мостри на документи за утвърждение по схемите за образователната 2022/2023 година могат да се изтеглят от електронната страница на Държавна фирма „ Земеделие “.

 

 

 

Приемът по учебните схеми стартира от 1 май

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР