Прием на документи за участие в търга, чрез който ще

...
Прием на документи за участие в търга, чрез който ще
Коментари Харесай

Започва приемът на документи за участие в търга на Обредния дом в Асеновград

Прием на документи за присъединяване в търга, посредством който ще се разпродава имуществото на ликвидирания Обреден дом в Асеновград, стартира от през днешния ден (28.01.19 г.). Общият брой на движимостите, оповестени за продажба, е 34 .
Сред тях са железна колиба, шевна машина, фотоапарат и видеокамера, лекотоварен автомобил, лазерен принтер, касетофон, магнетофон и грамофон, пиано и йоника, бюро и маса, климатик и други.
За всички предмети началната тръжна цена и стъпката за наддаване са разнообразни, а целият лист е оповестен на формалния интернет уебсайт на община Асеновград. Депозитът за присъединяване също е посочен за всеки актив в таблицата, като той би трябвало да се внесе касово в Обредния дом, най-късно до 06.02.19 година
Оглед на движимостите от листата може да се прави на място всеки работен ден сред 09:00 ч. и 13:00 ч. до 04.02.19 година Самият търг ще се състои на 07.02.19 (четвъртък) година от 09:00 ч. в зала 601 на шестия етаж в постройката на община Асеновград. В случай, че тогава не се явят претенденти, ще се организира още един на 18.02.19 година на същото място и при същите условия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР