Прием на антибиотици, хроничен стрес, заседнал начин на живот, консумация

...
Прием на антибиотици, хроничен стрес, заседнал начин на живот, консумация
Коментари Харесай

Учени разработиха пробиотик за преодоляване на последиците от антибиотиците и вредните храни

Прием на антибиотици, продължителен стрес, затънал метод на живот, консумация на нездравословни храни, всички тези нездравословни привички водят до нарушавания в чревната микрофлора. Те се появяват вследствие на дисбаланс в състава на чревните бактерии, именуван още чревна дисбактериоза.

Какво съставлява дисбактериозата?

Състоянието се характеризира с унищожаването на всички потребни бактерии в чревния тракт, което води след себе си редица стомашни неразположения като отичане, чувство за тежест, болежка, газове, запек, диария, неприятен мирис, замаяност, липса на вкус, загуба на тегло.

Дисбактериозата може да се прояви освен в стомашно-чревни неразположения, само че и да се отрази отрицателно върху целия организъм. Тя може да бъде причина за редица алергии, имунодефицит, нарушено асимилиране на минерали от организма, вследствие на което може да се стигне до проблеми с костите, ставите, само че и редица болести на вътрешните органи.

Най-добрият и сигурен метод да върнем салдото на чревната микрофлора е приемът на вярно селекциониран синбиотик с разнообразни варианти и наличие на пребиотици.

Защо да избереш Флора 10?

Обстойни научни изследвания потвърждават преимуществата на мултищамовите пробиотични артикули преди монощамовите.

Резултатите след разбор на 59 двойно-слепи, плацебо следени изследвания, сравняващи успеваемостта на монощамовите по отношение на мултищамовите пробиотици демонстрират, че мултищамовите пробиотици превъзхождат с над 20% успеваемостта на монощамовите при диария, обвързвана с банкет на антибиотици и при остра диария.

С над 25% те са по-ефективни при Синдром на раздразненото черво и с 60% при чревно-възпалителни заболявания.

Освен това, съгласно ESPGHAN (Европейско сдружение по педиатрична гастроентерология, хепатология и хранене) резултатът от пробиотиците се дефинира като дозо-зависим, т.е резултатът е по-добър при доза над 5 милиарда CFU (колонии формиращи единици микроорганизми).

е мултищамов синбиотик за възрастни, съдържащ особено селектирана композиция от пробиотици и пребиотици за синергичен резултат. 

Точният асортимент на вариантите е в точно съответствие, тъй че да се образува идеално уравновесената пробиотична формула!

Богатото видово многообразие на вариантите, устойчивостта им към разнообразни антибиотици и скоростта, с която се разделят, са основни фактори за по-бързото възобновяване на микробиома.

Флора 10 съдържа бързоделящи се варианти, които удвояват масата си за 20-30 минути. Благодарение на това, те съумяват да поддържат чревната микрофлора по-близо до физиологичните ѝ равнища по време на антибиотично лекуване.

е резултат от дългогодишната работа на висококвалифициран екип учени от университета в Падуа, Италия взаимно с университетите в Рим и Болоня. Формулата на Флора 10 е основана на задълбочени изследвания и към този момент е налична на българския пазар, с помощта на ABOPharma.

Флора 10 е микроинкапсулиран синбиотик, което подсигурява жизнеспособността на “добрите “ бактерии. Разработен е по специфична технология “микроинкапсулиране ”, която разрешава на синбиотика да бъде в специфична защитна обвивка, предпазвайки пробиотичните бактерии от неподходящото влияние при прекосяването им през високо киселинната, нападателна среда на стомаха. Специалната защитна обвивка разрешава да се резервира тяхната жизненост, да преминат през целия чревен тракт във висок брой, след което сполучливо да колонизират в дебелото черво и да окажат благотворното си деяние.

Флора 10 съдържа 10 милиарда живи пробиотични бактерии от 7 варианта (Лактобацилус булгарикус, Лактобацилус ацидофилус, Стрептококус термофилус, Стрептококус лактис, Лактобацилус касей, Ентерококус фациум и Бацилус коагуланс) в композиция с пребиотиците – фруктоолигозахариди (FOS) и инулин. 

Флора 10 е с прибавен Бацилус Коагуланс – бактериален вариант, който е извънредно подобаващ по време и след антибиотична терапия, както и за хора, страдащи от диабет вид 2. Той е мощен пробиотик, който обезврежда патогенните микроорганизми и усилва съпротивителните сили на организма против вирусни инфекции, подсилвайки имунната система.

Водещи експерти за Флора 10 



Проф. Д-р Алберто Фиорито от Италия. Експерт по нетрадиционната медицина и биологичното хранене, експерт по психосоматична медицина, както и президент на SENB (Европейска асоциация по биологично хранене). През 2006 година Основава „ Асоциация за Интегрирана медицина и натуропатия “. Автор е на голям брой книги и изявления на здравна тема. Доцент в университета в Киети, Италия.

Флора 10 повлиява удобно чревната перисталтика, като усъвършенства и контролира вътрешния микробен баланс на стомашно-чревния тракт. Флора 10 понижава нежеланите резултати при антибиотична терапия и има мощен имуномодулиращ резултат. Синбиотикът способства за елиминиране на чревните неразположения като запек, дисбактериоза, болки в корема или възприятие за тежест и отичане. Освен това спомага за понижаване на холестерола и покачва устойчивостта на организма против алергии.

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР