Приел съм ролята на лош вестоносец. Поставили сме си задача

...
Приел съм ролята на лош вестоносец. Поставили сме си задача
Коментари Харесай

Премиерът: После си изберете друг, да ви фалира пак

" Приел съм ролята на неприятен вестоносец. Поставили сме си задача да запазим живота и здравето на българите. България е влизала във войни, взимали са ѝ доста, взимали са ѝ всичко, имало е репарации, само че сме излизали от рецесиите. Първата ми задача е да запазя народа жив и здрав. Не може една Сърбия, Македония да имат повече болни от нас. Понасям всеки ден приказки: " Що не пуснеш? ", съобщи министър председателят на снощната си пресконверенция след видеовръзката с сътрудниците си от Европейски Съюз.

" По-мило ли ми е самолетната компания да банкрутира или да загинат българите. Кое е по-мило, да сложим живота на 1000-2000-5000 българи да умрат, с цел да им потръгне бизнесът на някои? Още не съм видял да продадат или заложат от ролс-ройсите ", посочи Борисов.

" Днес /б.р. вчера/ с Мария Габриел говорихме, стотици милиони се дават за разработка на медикаменти, тя счита, че за август ще стане. Ще видите, като отворим, по какъв начин бързо ще дръпне всичко. Както обичат българите да пътуват, няма да можем да ги свалим от самолетите, само че на мен ми е скъпо здравето. След това си изберете различен, ще ви банкрутира отново ", съобщи министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР