Приех поканата на ПП още през 2021 г. да участвам

...
Приех поканата на ПП още през 2021 г. да участвам
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: Всички изявления, че няма да даваме помощ за Украйна, ни изолират от нашите съюзници

„ Приех поканата на Политическа партия още през 2021 година да вземам участие в техен кабинет и бях представител на съдружните договаряния. През последните месеци отбранителната политика не върви в вярна посока – всички изказвания, че няма да даваме помощ за Украйна ни изолират от нашите съдружници. Те ни слагат в неуместна позиция и в НАТО, и в Европейски Съюз ”. Това съобщи номинираният за боен министър в проекто-кабинета на ПП-ДБ Тодор Тагарев в „ Интервюто в Новините на NOVA ”.

Според него има късмет за сформиране на постоянен кабинет. „ Вече има единодушие на експертно ниво и основаните групи излязоха с обща стратегия през идващите 18 месеца и това е добър пиедестал. Акад. Денков, персонално той ме предложения за този кабинет. Това не пречи да се работи за реализиране на тези общи политики за ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ”, сподели Тагарев.

Той е оптимист за опцията за приемане на държавно управление. „ Никога няма да има единодушие всички да сме на едно мнение, само че с постоянен кабинет може да реализираме доста повече за всички български жители ”, изясни военният специалист.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР