Придобиването на жилище носи радост. Винаги се съпровожда с позитивни

...
Придобиването на жилище носи радост. Винаги се съпровожда с позитивни
Коментари Харесай

Поверия, които предричат нещастие при покупка на жилище

Придобиването на жилище носи наслада. Винаги се съпровожда с положителни страсти от предвкусването на дълго чаканото събитие

Но никой не може да подсигурява дали домът ще се трансформира в цялостна чаша и ще стане надеждна цитадела. Затова по този мотив съществуват доста поверия. Ето някои от тях, които предсказват злощастие при положение на покупката на съответно жилище.

• Не се предлага придобиването на жилище, в случай че притежателите, които го продават, са три едноутробни близнаци сестри или братя. Ако са братя, в този дом няма да са щастливи членовете на фамилията от мъжки пол, в случай че са сестри – от женски. Ще бъдат преследвани от заболявания, проблеми с кариерата, неуспехи в любовта, финансови компликации.

• Не всеки се интересува от историята на местността, където е издигнат обектът, който счита да купи. Ако постройката е построена върху място, където е имало храм, черква, манастир, гробище, в нея ще участва негативна енергетика. За бъдещите жители предстоят разочарования, проблеми, беди. Те ще изпитват душевни страдания, ще страдат от тежки болести, няма да са щастливи в персоналния си живот.

• Ако при огледа на жилището, което смятате да купите, инцидентно падне дръжката на вратата (на входната или на някоя от стаите), знайте, че този дом няма да познае любовта . Хората, които живеят в него, няма да са щастливи. А в случай че съумеят да намерят сателит в живота, връзките ще са неподходящи, което ще докара до печални за здравето и даже за живота последици.

• Да се нараните в жилището, което оглеждате за покупка, значи да си навлечете финансови проблеми (разбира се, в случай че го купите и живеете в него). Този дом постоянно ще е в недостиг.

Обитателите му ще живеят в задължения, ще вършат несполучливи вложения

• Всеизвестна е неприятната популярност на цифрата „ 6 “. Според поверието несгоди, беди и неуспехи ще се посипят върху тези, които живеят в къща или жилище с този номер или на етаж, съдържащ цифрата „ 6 “. Например в апартамент №66, ситуиран на шестия етаж в блок 6. Колкото повече са тези числа в адреса, толкоз по-горестна и тежка ще е ориста на жителите. Пагубната сила на дяволските цифри ще ги съпровожда на всички места. Характерен симптом на разрушителното влияние на шестиците върху живота на домочадието е внезапният преход от грандиозни триумфи към провал . Тоест изначало, незабавно след нанасянето в такова жилище, на притежателите му може да стартира да им върви безусловно във всичко. Но по-късно съдбовните цифри ще лишават щастието им и ще погубят ориста им.

В процеса на придобиване на жилище бъдете пределно внимателни освен към положението на недвижимия обект и оформянето на съответната документи по договорката, само че и към поверията, суеверията и детайлите, на които не всеки обръща внимание. Напразно, постоянно те изиграват съдбовна роля в ориста на новите притежатели.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР