Причината за трагичния инцидент в завод „Арсенал“ е неспазване на

...
Причината за трагичния инцидент в завод „Арсенал“ е неспазване на
Коментари Харесай

Гл. ком. Николай Николов разкри каква е причината за трагичния инцидент в завод „Арсенал“



Причината за трагичния случай в цех „ Арсенал “ е неспазване на софтуерната дисциплинираност, поради някакъв тип човешка неточност. Това съобщи шефът на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ гл. комисар Николай Николов в ефира на БТВ.

Той акцентира, че образованието на фрагментите е нещо извънредно значимо. „ Затова и за нас акцентът е върху образованието. Това е най-сериозният капитал “.

По думите му високата температура е довела до обгаряне на двамата служащи. „ В първите мигове на случая най-важно е да се свържем с хората, които работят и управляват обекта. На място има пожарно поделение от наши някогашни чиновници, които работят доста добре. На място има частна пожарна защита “, добави комисар Николов.

Той призна, че в последните години е бил на 5-6 сходни случая. „ Ситуацията е доста тежка. След тежки произшествия беседваме с психолози. Няма по какъв начин това да не остави някаква диря. Най-тежко е да приказваш по-късно с околните на починали “, призна Николай Николов.

„ Не бива единствено да се оплакваме, а би трябвало да обединим старания. Увеличаваме състава на дребните пожарни. Подготвяме назначението на нови 250 индивида в системата на пожарната “, сподели още шефът на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР