Причината за поредната агресия между тийнейджърки е спор за момчеТийнейджърка

...
Причината за поредната агресия между тийнейджърки е спор за момчеТийнейджърка
Коментари Харесай

Жесток побой над момиче в Перник под съпровод от аплодисменти на деца

Причината за следващата експанзия сред тийнейджърки е спор за момче

Тийнейджърка е била грубо бита от друго момиче през вчерашния ден измежду бял ден на детска площадка в пернишкия квартал "Изток ". Насилието е снимано с телефон от момчета, които с изключение на, че не се намесват нахъсват побойничката да удря и даже са разочаровани, че ударите са малко, оповестиха локалните уеб сайтове и "Перник Нюз ".

Пострадалата ученичка живее единствено с баба си, а фрагментите бяха публикувани от ядосания ѝ чичо Веселин Стоянов.

"По натам я откарай. Няма стартиране. Ритни я, Ритни я. Това ли беше!? Това ли беше, бе. Няма стартиране ", се чува от видеото.

Причина за грозните подиуми е спор за момче.

"Битото дете е моя племенничка! Не желая и няма да позволи да виждам такава експанзия и завист в днешно време, която би могла да е върху нашите деца. Призовавам всяка една институция да вземе ограничения и интервенция по отношение на случилите се събития. Сигнализирани са полиция, прокуратура, организация за протекция на детето. Това е ужасно. На мястото на моята племенница може да е всяко дете. В какъв свят към този момент живеем ", написа засегнат Стоянов.

Кметът на "Изток " Десислава Стоянова споделя, че е потресена и че ще се срещне с представители на Второ районно ръководство в Перник. "Категорично не одобрявам сходна експанзия. Това са деца. Ще проследим развиването на случая ", декларира Стоянова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР