Причината за неприятния инцидент с 9-годишното момиче от Москва в

...
Причината за неприятния инцидент с 9-годишното момиче от Москва в
Коментари Харесай

Видеозапис разкри как е станал бруталният инцидент с момиченцето в Равда

Причината за неприятния случай с 9-годишното момиче от Москва в аквапарка „ Аква парадайз” сред Равда и Несебър е неспазване на разпоредбите за сигурност при спускането на 22-метровата пързалка. Анализът на снетите видеозаписи от оборудването ще покажат, че нашите спасители са дали ясни указания на групата от 8-9 деца, преди да се пуснат по ускорителната лента, написа " Флагман ".

Основното условие е скръстени ръце и скръстени крайници, защото при рухването във водата тялото усеща повърхността като твърда. В случая с потърпевшото момиченце, се оказва от видеолентата, че то скача от края на улея в коридора с вода с разтворени крайници и по дупе, което провокира вътрешните разкъсвания в дребния таз, довели по увреждане на влагалището.

„ Проверката по назначената от Районна прокуратура съдебно-теническа експертиза мина през вчерашния ден и сподели, че сме изправни, само че без значение от това променихме условието за най-малък растеж на ползвателите – вместо 130 см на 150 см и при навършени 18 години”, заяви пред Флагман шефът и съсобственик на аква парка Иван Вишев.

Той отхвърли да приказва за различен сходен случай от 3 юли с украинското момиче.

От управлението на УМБАЛ-Бургас отклоняват нашите въпроси по какъв начин може да бъде раздрано влагалище на малко дете при прилагане на водна пързалка, защото гинеколозите не желали да приказват по двата случая. Това било в компетенстността на правосъдния доктор, който прегледал двете девойки.

Пързалката край Равда през днешния ден продължи да работи както нормално.

Лекари от УМБАЛ-Бургас, въпреки и анонимно, настояват пред Флагман, че са имали и други сходни случаи с дребни девойки, на възраст 9-11 години – преди да получат първия си менструален цикъл. Те упорстват да се забрани спускането по водни уреди точно за деца на въпросната възраст.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР