Причината за интензивния трафик е пазарният ден в граничните градове

...
Причината за интензивния трафик е пазарният ден в граничните градове
Коментари Харесай

Не тръгвайте към Турция през Малко Търново, ще си почакате на границата!

Причината за интензивния трафик е пазарният ден в граничните градове

Ако през днешния ден смятате да пътувате за Турция, не го правете през границата на Малко Търново. Това сигнализира четец на Флагман.бг, който от часове чака на пункта. Той ни осведоми, че задръстването от коли в посока южната ни съседка е голямо. 

„ Висим тук от часове и не е ясно по кое време ще успеем да минем границата. Направихме огромна неточност, че дойдохме в Малко Търново, където има единствено един работещ пункт и постоянно се образуват огромни опашки. Трябваше да минем през Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово. Вероятно и там ще има запушване, само че най-малко прекосяването става по-бързо поради множеството пунктове “, написа в сигнала нашият четец. 

Причината за интензивния трафик към Турция е пазарния ден в граничните градове. Освен така наречен Синият пазар в Одрин, подобен има и в Лозенград, и в Люлебургаз. 

Южната ни съседка стана все по-предпочитана за българите освен за шопинг, само че и за разходки поради ниската стойност на лирата. Премахването за условието за интернационален паспорт за българските жители за влизане в Турция също способства за увеличението на туристите.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР