Приблизително запазваме предишния резултат в една много сложна ситуация. През

...
Приблизително запазваме предишния резултат в една много сложна ситуация. През
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: 9% не ни удовлетворяват, не плуваме в розови облаци

„ Приблизително резервираме предходния резултат в една доста комплицирана обстановка. През цялата акция вървеше една добре проведена и манипулативна акция против Българска социалистическа партия. През цялото време се внушаваше, че Българска социалистическа партия е завършила като партия, проектът за убийството на Българска социалистическа партия се провали. “ Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в първи коментар след изборите в неделя.

„ Изчакахме да излязат окончателните резултати. Обсъдихме ги на Изпълнително бюро. Това безмълвие втори ден ни кара да дадем конференция, да благодарим на тези които гласоподаваха за нас “, добави Нинова.

Тя добави, че Българска социалистическа партия ще направи вътрешно допитване по какъв начин да се държи Парламентарната група на партията при идващите договаряния за държавно управление.

„ Тези 9% не ни удовлетворяват. Да не мислите, че плуваме в розови облаци. Ще работим оттук насетне за повишение на резултата, разяснява още водачът на Българска социалистическа партия.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР