Приближени до нея издават, че е успяла да се втали

...
Приближени до нея издават, че е успяла да се втали
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Какво Се Случи С Ани Салич След Развода! Близките Се Пулят В Неведение, Обичаната Водеща Е

Приближени до нея издават, че е съумяла да се втали с помощта на една чудотворна съставна част – кленов сироп. Новинарката смъкна няколко сантиметра от талията си и продължава да слабее без физически старания.

Най-простият вид на кленовата диета включва литър и половина преварена или минерална вода. В нея се разреждат надлежно по 10 лъжици лимонен сок и кленов сироп. Прибавя се малко настърган джинджифил и черен пипер. Това количество Ани Салич изпива за един ден, написа разкрития.ком.

Диетата на новинарката има няколко разновидности. Пълната стратегия е с дълготрайност от 10 дни. През този интервал се приема само горната напитка. Програмата може да бъде удължена с още най-вече 4 дни. За начинаещите пациенти е добре да стартират с 5 дни или най-вече седмица.

Значително по-лесен за осъществяване вид от диетата на Ани Салич е банкет на чаша от отслабващата течност половин час преди всяко хранене. Още една алтернатива е заместването на хранене с коктейла. Достатъчно е да изпиете 2-3 чаши от него, с цел да сте сити до идващото хранене.

Диетата на Ани Салич е в действителност вълшебна. Тя подсигурява освен отърваване от непотребните килограми. Но и още куп други прерогативи. Тя е чудесно средство за стимулиране на имунитета.

Освен това почиства артериите от отлагания и тялото от токсичните съединения. Режимът е ефикасен метод за събаряне на неприятния холестерол. Гарантира облекчение на ставни и мускулни болки.

Изпълнението на тази диета води до възстановяване положението на косата, ноктите и кожата.

Още един позитивен резултат от осъществяването на режима на Ани Салич е повишение на виталния тонус.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР