Прибира се с редовен полет, а не с частния си

...
Прибира се с редовен полет, а не с частния си
Коментари Харесай

В МВР не изключват Васил Божков да блъфира за връщането си в София


Прибира се с постоянен полет, а не с частния си аероплан

Министерство на вътрешните работи не изключва обвиненият да блъфира с връщането си в България. Бизнесменът, който живее в Дубай от 2021 година, откакто му бяха повдигнати 18 обвинявания, заяви тази заран, че в 15:30 часа ще кацне на летище „ София “.

„ Прибирам се, откакто всички спънки, които Гешевата прокуратура и другите принадлежности ми сътвориха “, сбит бе той.

Последва незабавна реакция. Вътрешният министър Калин Стоянов заяви в Бургас, че Министерство на вътрешните работи неотложно ще арестува Васил Божков, още на летището.

Неофициални източници от Министерство на вътрешните работи обаче не изключват опцията Божков да се будалка. Тези, които го познават знаят, че той не пътува с обществен превоз. Има частен аероплан, който постоянно употребява. Точно с него избяга от страната през януари 2021 година.

В упоменатия от Божков час на летище „ София “ каца постоянен полет на Fly Dubai. Снимки от първа класа на тази самолетна компания демонстрират идентично подобие с фрагментите, които Божков разгласява във фейсбук, само че до последно няма да е ясно дали той не се будалка с Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.
 Снимка от първа класа на Fly Dubai
Припомняме, че при започване на юни имаше слух, че Божков се прибира през Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина, сякаш като предпазен очевидец, който е подготвен да приказва пред тогавашния основен прокурор Иван Гешев. На границата го чакаха доста служители на реда и публицисти, само че диря от него нямаше.

Дали в този момент още веднъж не тества родните институции – ще разберем напълно скоро. На Терминал 2 към този момент е пратена полиция, която да води предприемача неотложно в следствения арест.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР