При зрелищна акция заловиха избягалите затворници от Стара Загора Около

...
При зрелищна акция заловиха избягалите затворници от Стара Загора Около
Коментари Харесай

Заловиха избягалите затворници от Стара Загора

При зрелищна акция заловиха избягалите пандизчии от Стара Загора Около 18:30 часа през днешния ден при спецоперация на полицията край Хасково са арестувани двамата бегълци от пандиза в Стара Загора. Това са Василе Морару на 25 години и Александр Хаджи на 31 години, написа 24rodopi.com.
„ Всичко се разигра пред нас. Беше като на екшън филм. Изведнъж стопираха придвижването. Появиха се 5-6 маскирани служители на реда, отвориха кола, от която изкараха двама мъже и ги натръшкаха на земята. Всичко продължи не повече от 20-ина секунди “, описват очевидци на акцията по залавянето на молдовските жители.

Двамата молдовци изчезнаха от затворническо общежитие от открит вид „ Стара Загора “ след 15 часа в събота. Те са съумели без проблем да преодолеят оградата на затворническото общежитие.

В момента на бягството 25-годишният Василе Морару е бил с къси панталони, бял потник и сини маратонки. Александр Хаджи е бил е облечен с къси панталони и черна тениска.

Мъжете са били наказани поради щурм на банкомати. По данни на проверяващите, отмъкнатата сума възлиза на близо 90 000 лв..

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР