При все, че новият сезон на шоуто Ергенът 2“ все

...
При все, че новият сезон на шоуто Ергенът 2“ все
Коментари Харесай

Ето на кого вторият Ерген казва Обичам те! Искам да си моя жена-Бесарабска българка е победителка в Ергенът 2-снимка

При все, че новият сезон на шоуто „ Ергенът 2 “ към момента не е стартирал, към този момент се спрягат имената на финалистките. Мълвата носи, че това са гримьорката Айлин Бобева, която се изявява и като Инстаграм модел и бесарабската българка Ирина Карабаджак. Според осведомени и двете са били измежду фаворитките на Евгени Генчев, само че на финала е останала единствено Ирина.

Припомняме, че сезонът бе сниман в Турция пред есента. Зрителите ще могат да го гледат от 21 февруари по bTV. Лицата на участничките към този момент са известни от рекламите, които вървят в ефира на медията. Докато някои са по-познати за необятната общност, то други занапред ще набират известност.

Сред момите, борещи се за сърцето на Евгени са фолк певиците Джия и Крисия D, както и Мис Вселена България 2022 – Кристина Пламенова. Предвид обстоятелството, че двете певачки нямат запаметяващ се шлагер досега, по всяка възможност ще употребяват предаването за ракета притежател.

В късите видеореклами се вижда и лицето на плюс сайз модела Пам Велидис, чието същинско име е Пламена Великова.

 Гримьорката Айлин Бобева и бесарабската българка Ирина Карабаджак сигурно стигат доста напред в конкуренцията за сърцето на „ Ергенът “. Двете имат и огромна образна аналогия – тъмни коси и сини очи.

Наскоро Благовеста Бонбонова от първия сезон се изпусна в подкаст, че Евгени е срещнал любовта измежду участничките.

В промоклиповете пък се чуват думите му: „ Обичам те! Искам да си моя жена! “.

Кратка информация сочи, че откакто се е завърнала от Турция, Ирина е почнала да пуска любовни послания и неведнъж е показвала букети цветя, подарък от тайнствен мъж.

Освен множеството сантиментални излияния, тя е добавила и музика – осъществяване на дуото 2CELLOS, с което Евгени върви по концерти.

Всички тези обстоятелства някак си навяват на мисълта, че тъкмо тя е настоящата дама на сърцето на Евгени.

Инфо: Уикенд

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР