При цялото напрежение в света и сериозността на поста държавен

...
При цялото напрежение в света и сериозността на поста държавен
Коментари Харесай

Държавен лидер с чувство за хумор

При цялото напрежение в света и сериозността на поста държавен водач на една от водещите и най-развити стопански системи, младият министър председател на Канада Джъстин Трюдо се отличава от всички останали консервативни политици в света сега с възприятието си за комизъм и свежия си тип. Неговото лъчение се подчертава и от стила му на обличане и по-точно... от избора му на чорапи.

Трюдо, наред с водачите на Съединени американски щати, Франция, Германия, Европейски Съюз, Индия, взе участие в Световния стопански конгрес в Давос, Швейцария - водещото интернационално събитие от последните дни и сграбчи вниманието с изключение на с посланията си, и с тях.

На събитието той беше сниман с чорапи на жълти патенца. Това се трансформира в една от водещите по-любопитни вести от форума в международните медии.

" Чаровният министър председател на Канада е най-желаният политик за селфи ", показаха те.

Шарените чорапи са една от запазените марки на канадския министър председател, който явно е срещу строгите протоколни правила за облекло. Трюдо се е появявал и с чорапи на точки, или с изображения на кино герои. Това го прави друг и харесван от младото потомство освен в личната му страна. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР