При проверка на кола с българска регистрация на ГКПП Дунав

...
При проверка на кола с българска регистрация на ГКПП Дунав
Коментари Харесай

Иззеха над 14 кг хероин в тайник на ГКПП „Дунав мост“-Видин

При инспекция на кола с българска регистрация на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " -Видин митнически чиновници откриха 14,685 кг хероин, оповестиха от Агенция 'митници ".

 Агенция
На 9 януари митнически инспектори спрели за инспекция автомобил, пътуващ от България за Германия. Водачът декларирал, че не транспортира неразрешени от закона артикули.
 Агенция
При осъществен физически надзор на ТИР терминала във Видин, в пода на колата са били открити особено построени тайници. Достъп до тях имало посредством два отвора, намиращи се под предните седалки.

След демонтажа им, в дясната структура под хавлиена забрадка и ароматизатори, покрити с керемида, са били откри 29 пакета, обгърнати с бежово тиксо. Съдържащото се в тях прахообразно вещество е реагирало позитивно на хероин при осъществен полеви наркотест. Общото тегло на пакетите е 14 685,05 грама.
 Агенция
При спомагателен оглед е било открито, че от външната страна тайниците са облицовани с оловна обвивка, за да се з атрудни рентгенова инспекция.

Под управлението на Окръжната прокуратура във Видин се води следствие по формирано досъдебно произвеждане. В качеството на обвинен е притеглен водачът на транспортното средство - 46-годишен мъж.
 Агенция
С разпореждане на прокурор той е арестуван за период до 72 часа. Извършеното от него действие съставлява тежко съзнателно закононарушение с висока степен на социална заплаха, за което законът планува наказване „ отнемане от независимост “ от 10 до 15 години и санкция в размер от 100 000 до 200 000 лв..

Предстои да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение - непрекъснато задържане по отношение на обвинения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР