При положение, че още през 2019 г. бях кандидат за

...
При положение, че още през 2019 г. бях кандидат за
Коментари Харесай

Борис Бонев категоричен: Напълно готов съм да бъда кмет на София

При състояние, че още през 2019 година бях претендент за кмет, да, аз съм изцяло подготвен да бъда кмет на София. Това съобщи Борис Бонев от " Спаси София " и общински консултант в Столичния общински съвет (СОС) при представянето на план на " Спаси София " за пешеходни пътеки над метростанция „ Сердика “ и усъвършенствано придвижване на Ларгото, предава Българска телеграфна агенция.

" Днес подадохме в съда документите за регистрация на партия " Спаси София " като крайна стъпка. Започва да тече едномесечният период за вземането на решение за регистрацията на партията. Тъй като е евентуално допустимо да има още едни предварителни избори през юли тази година, " Спаси София " няма да взе участие на тях, даже и да е записана като партия. Първите избори, на които партия " Спаси София " ще взе участие са локалните избори през есента ", заяви Борис Бонев.

Той сподели, че " Спаси София " има голям опит, насъбран по време на 14-годишната активност на организацията. " Изключително огромният и способен екип и специалисти във всевъзможни сфери, ни дава сигурността да твърдим, че можем да се оправим с това огромно предизвикателство ", разяснява Бонев.

В договарянията, които сега текат, те не са секрети (с " Продължаваме промяната " и " Демократична България " ), ние настояваме да има фокус върху цели, върху най-важните неща, които ще би трябвало да се случат след спечелването на изборите, съобщи Бонев. Той акцентира, че е доста значимо да има акция, която ще обезпечи не просто победа за претендент на кмет, само че и болшинство в СОС. " Защото всички тези промени, за които ние като партия се борим, могат да се случат единствено и само с болшинство в СОС ", означи Борис Бонев.

Той съобщи, че за " Спаси София " е извънредно значимо да има обединяване. " Така че не можем да си позволим моята персона да бъде причина такова единен да не се случи ", съобщи общинският консултант.

" Ако има различен претендент, който може да подсигурява разгромна победа над ГЕРБ и болшинство в СОС, ние ще го подкрепим без никакви съмнения ", означи Бонев. " Защото за нас би било извънредно недопустимо след 18 години ГЕРБ на власт в София, ние дружно да се провалим от нелепост ", добави той. Бонев сподели, че резултатите от предварителните парламентарни избори демонстрираха, че " Продължаваме промяната " и " Демократична България " дружно, са надалеч от болшинство в СОС. Има потребност от доста съществени поучения, от осъзнаване и схващане, че би трябвало доста, доста работа и то да се стартира доста от рано, с цел да се завоюват локалните избори, разяснява общинският консултант.

Той изрази вяра да стане ясно, че егото не може да вземе превес пред това просто да признаеш, че има организации като " Спаси София ", които поради 14 годишния си опит, просто знаят повече по някои тематики, свързани със София.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР