При покупка на дърва за огрев внимателно измерете палета с

...
При покупка на дърва за огрев внимателно измерете палета с
Коментари Харесай

Масово пробутват маломерни палети

При покупка на дърва за огрев деликатно измерете палета с ролетка, с цел да сте сигурни, че не ви лъжат. Много от компаниите, изключително ромите, всеобщо удрят в тежестта, предизвести търговец на дървен материал със хранилища в Пловдив, Хасково и Димитровград.

Ако палетът е с размери 70-60-70, това означавало, че ни пробутват палет за 0.7 кубика, а ни го продават по-скъпо за кубик. Палетът с един звук дърва трябвало да е с размери 100-100-100 или 80-120-100. Цената на дървата за огрев, за която се тръби, че ще се усилва до 100 лева, от няколко години не е мръднала и е 95-100 лева Това, че се внушава, че скокът е от тази година, е симулация, защото контролът върху търговията се ускори. Допреди една-две години дървата фактически вървяха сред 60 и 70 лева, само че сякаш за кубик, само че палетите всеобщо тежаха 0,7.

Търговците пресмятат, че на едно домакинство са му нужни към 5 кубика дърва, с цел да изкара най-студените зимни месеци. Въпреки високите цени на дървесината - бор, бук, дъб и други, тя към момента е най-предпочитаният и най-евтин вид за отопление.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР