"При подобни обстоятелства за съпричастност към престъпна организация, властите уведомяват

...
"При подобни обстоятелства за съпричастност към престъпна организация, властите уведомяват
Коментари Харесай

Надежда Нейнски с подробности за задържаните в Одрин българи


"При сходни условия за съпричастност към незаконна организация, управляващите уведомяват консулството когато има доказателства. На тримата българи е наложена мярка задържане под стража, намират се в затвор от открит вид в Одрин ". Това съобщи посланикът ни в Турция Надежда Нейнски във връзка тримата българия арестувани преди дни в Турция. Те са задържани за подозрение за присъединяване към организацията ФЕТО, която в южната ни съседка се счита за терористична организация.
Нейнски посочи, че на този стадий тече досъдебно следствие. "Обвинението е за трафик на мигранти и умишлено подкрепяне на незаконна организация ", съобщи Нейнски.
Тя добави, че се знаят имената на тримата българи, само че съзнателно не се оповестява повече информация, само че пък не било още ясно дали не са двойни жители. Тримата българи не са поискали помощ от нашето посолство, както и юрист, като Нейнски съобщи, че подготвени да обезпечат подобен.
Журналистът от "24 Родопи " Илхан Андай, съобщи че с изключение на тези трима българи, преди няколко месеца имало още 6 арестувани наши жители за трафик на хора, които се намират в затвор.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР