При неизяснени обстоятелства във Велико Търново почина 30-годишна жена, бременна

...
При неизяснени обстоятелства във Велико Търново почина 30-годишна жена, бременна
Коментари Харесай

30-годишна жена, бременна в осмия месец, почина в съня си

При неизяснени условия във Велико Търново умря 30-годишна жена, бременна в осмия месец, а с нея и детето в утробата й, заяви вестник „ Борба “.

Достоверността на случая удостовери началникът на Спешния медицински център в регионалния град доктор Валентина Хаджирадева. Трагедията се е случила във вторник в дома на търновката. Сигнал на телефон 112 е подала майката на умрялата в 16:30 часа. „ Жената обяснила, че щерка й е бременна в осмия месец, спи и не се разсънва. Екипът незабавно е посетил адреса, само че не съумял да направи нищо, с цел да я избави, тъй като към идването им, към този момент е била умряла “, разяснява доктор Хаджирадева. Тя се въздържа да допусна каква е повода за нещастието, сполетяла 30-годишната жена и изясни, че това може да обясни единствено правосъден доктор.

Днес следва началникът на отделението по правосъдна медицина в МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов “ доктор Николай Гицов да извърши аутопсия на умрялата. Резултатите от нея ще бъдат подготвени до месец. По този метод ще се откри дали търновката е имала здравословен проблем, пропуснат от следящия бременността акушер-гинеколог, или става дума за трагичен случай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР