При жестоката катастрофа на пътя Бургас-Средец, станала на 9 март,

...
При жестоката катастрофа на пътя Бургас-Средец, станала на 9 март,
Коментари Харесай

Почернен полицай: Вместо рожден ден организирах погребение

При жестоката злополука на пътя Бургас-Средец, станала на 9 март, животът си загуби младата учителка от Айтос Янита Пепелянкова.



Зад кормилото е била майка ѝ, а в автомобила са били и двете й деца - момиченца на 5 и 8 години. Те са в болница с контузии, само че без заплаха за живота. Съпругът на починалата Янита е служител на реда.

Той описа по какъв начин гибелта на брачната половинка му е преобърнала целия им свят - неговият, и на двете им деца. „ На метри от разклона за Черни връх ги е връхлетял автомобил, като брачната половинка ми е умряла на място. На дребната ми щерка е породена черепно-мозъчна контузия, огромната ми щерка е с комоцио и множествени пострадвания.



На идващият ден със сълзи на очи трябваше да провеждам погребението на брачната половинка ми. С усмивка и с торта в ръце трябваше да вляза в болничната стая, където да отпразнуваме по този начин дълго чакания ден! ", споделя през сълзи пред БГНЕС Иван Дошев.

Двете девойки към момента не знаят, че майка им към този момент я няма. „ Не знаят за момента, за мен по-важно е здравословното им положение да се закрепи, а по-късно благодарение на психолози ще стартираме да работим. Те не можеха без майка си! Майка им беше водещото колело в нашето семейство ".

Автотехническа експертиза би трябвало да откри дали виновникът за злополуката е карал с превишена скорост. Пробите за алкохол и опиати са негативни.

„ Многократно преди случая е криволичел по пътното платно, като е навлизал в лентата за насрещно придвижване. Не желая този случай, тази покруса още веднъж да става част от статистиката ". Полицаят се надява на обективна присъда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР