При използване на мудрата ще усетите мощен прилив на вяра

...
При използване на мудрата ще усетите мощен прилив на вяра
Коментари Харесай

Имате Нужда От Пари!? Веднага Направете Тази Фигура С Ръцете И Ще Станете Магнит За Кеш!

При потребление на мудрата ще усетите мощен прилив на религия в личните си сили и позитивна конфигурация, Прилагането й ще ви зареди с неизчерпаема сила и ще „ излекува “ положението на недостиг на енергийно равнище.



Ръцете ви би трябвало да са пред гърдите, а дланите една против друга. Докоснете дланите и свийте кутрето, безименния и междинния пръст.

Нека се допрян фалангите на тезитри пръста от периферия. Палците на двете ръце се допират по външните ръбове, а показалците се допират по фалангите. Нека показалците сочат нагоре, а палците да бъдат на към 90 градуса от тях.

Правете тази мудра към 5 минути в продължение на 3 дни, при потребност повторете. Използвайте я единствено, в случай че имате незабавна потребност от пари за нещо съответно или при положение на беднотия.

Не забравяйте да дишате отмерено и надълбоко и да пресъздавате. Използвайте всички техники на разпределяне и концентриране на енергийните потоци в „ страдащите “ аспекти от вашия живот, само че помнете, че най- значимият от всички препоръки е да ДЕЙСТВАТЕ за смяната на сегашното и бъдещето!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР