При едната ваксина отрязъкът от РНК е направен чисто биохимично,

...
При едната ваксина отрязъкът от РНК е направен чисто биохимично,
Коментари Харесай

Доц. Велизарова: Не се знае какво ще има в спринцовката на политиците, които казаха, че ще се ваксинират

„ При едната ваксина отрязъкът от РНК е изработен чисто биохимично, т.е. разчетен е кодът и този откъслек е комплициран в наночастици. … Това, което приказват, че тази РНК ще влезе в нашата ДНК, са безспорни нелепости. Това изясни доцент Светлана Велизарова, началникът на детската клиника в белодробната болница “Св. София ”, в ефира на БНР.

В същото време тя изрече подозрение, че политиците, които заявиха желание да се имунизират пред камерите на медиите, ще получат същинска ваксина: „ Не сме сигурни какво ще има в спринцовката “, сподели медикът.

Тя изрече очакване най-рано след два месеца ще стартира всеобщата имунизация в България.

Доц. Светлана Велизарова акцентира, че броят на децата, боледували „ малко по-тежко “ Covid-19 са пренебрежимо дребен, по тази причина не се приказва за имунизиране на деца против ковид.

„ Нямаме персонална дисциплинираност. Всеки един би трябвало да е уверен, че дистанцията е тази, която ни пази. Струпването на хора е най-фатално при разпространяването на вируса. Това към този момент е потвърдено “, изрично съобщи доцент Велизарова.

Тя определи БНР като най-обективната медия при отразяването на новините, свързани с пандемията от Covid-19 и прикани медиите да не стресират хората с информациите за ковид.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР