При две полицейски акции, проведени на територията на област Пазарджик,

...
При две полицейски акции, проведени на територията на област Пазарджик,
Коментари Харесай

В Пазарджик спипаха трима за притежание на наркотични вещества

При две полицейски акции, извършени на територията на област Пазарджик, са арестувани три лица за владеене на наркотични субстанции, заяви представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пазарджик Мирослав Стоянов. 

Служители на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при пазарджишката дирекция са разкрили солидно количество опиати. По случая е претърсена къща, населявана от 39-годишен мъж – гражданин на лесичовското село Памидово. В хода на полицейските дейности била открита суха зелена листна маса от глави и съцветия с общо тегло 9,26 кг. Последвали полеви наркотестове, които реагирали позитивно на марихуана. Наркотикът е конфискуван, а притежателят му арестуван в ареста за период от 24 часа.

Двама са арестувани поради владение на опиати от чиновници на бранш „ Криминална полиция “ при Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик.

Вчера по обед екипи от бранша, подкрепени от сътрудниците им полицейски и младши-полицейски инспектори, спрели наоколо до автокъща край регионалния град лек автомобил „ Фолксваген “. Полицаите открили, че лидерът е 25-годишен мъж от панагюрското село Попинци, а до него пътувал 17-годишен от същото село. Последвала щателна инспекция на двамата и на автомобила. Криминалистите разкрили у лидера и у малолетното момче две пластмасови кутийки, съдържащи общо четири полиетиленови топчета.

След направения полеви наркотест се оказало, че наличието е синтетичен канабиноид. Дрогата е конфискувана, а притежателите ѝ са арестувани в ареста на РУ-Пазарджик.

И по двата случая са формирани досъдебни производства.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР