При 85% паралелно преброяване и Алфа Рисърч обяви, че Продължаваме

...
При 85% паралелно преброяване и Алфа Рисърч обяви, че Продължаваме
Коментари Харесай

"Продължаваме промяната" е първа и според "Алфа Рисърч", "Възраждане" вдига резултата

При 85% редом броене и " Алфа Рисърч " разгласи, че " Продължаваме промяната " е първа политическа мощ с 26.1% от вота. Следва ГЕРБ с 23.5%. Сходни резултати при друг % броене демонстрираха данните и на другите социологически организации.

На трета позиция се изкачва Движение за права и свободи с 11.2%, следвана от Българска социалистическа партия - с 10.9%. Възможността партията на Корнелия Нинова да остане четвърта до последно бе отхвърляна от представителите на политическата мощ в телевизионните им мнения.

С пети резултат и 9.5% от гласовете е партията на Слави Трифонов " ИТН ". И освен това броене " Демократична България " резервира шестото място с 6.5% от гласовете.

Данните демонстрират още, че " Възраждане ", за която не бе несъмнено, че въобще ще влезе в Народното събрание, усъвършенства резултата си до 4.8% от вота, което значи, че може да има 10-11 мандата.

Позицията си усъвършенства и водачът на тази партия Костадин Костадинов в качеството си на претендент за президент и съгласно данните и " Алфа рисърч " той се подрежда с четвърти резултат с 4.3%. Досега позицията бе за Лозан Панов, който получава 3.9%.

На челна позиция, също с усъвършенстван резултат по отношение на предходните извадки, е Румен Радев - с 50.1%, следван от Анастас Герджиков с 23.9% и Мустафа Карадайъ с 9%.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР