Президентът залага на червено за третия мандатПрезидентът Румен Радев вече

...
Президентът залага на червено за третия мандатПрезидентът Румен Радев вече
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Босът на Тв „Европа ще прави боеприпаси ...

Президентът залага на алено за третия мандат
Президентът Румен Радев към този момент е решил да връчи на Българска социалистическа партия последния, трети мандат за сформиране на държавно управление. Това оповестиха пред " Марица " източници от " Дондуков " и " Позитано ". Отсега е ясно също, че социалистите нямат късмет да съумеят да прокарат държавно управление, без значение от оферти състав.

„ Поничкагейт " - " Осемте джуджета " по пловдивски, или Народен съд от Мая
Парламентарната комисия за проверка на предходното ръководство, ръководена от Мая Манолова, желае да гази надълбоко във водите на корупцията и проведената престъпност по високите етажи на властта в България. Едно от последните ѝ разкрития обаче хвърли съществени подозрения върху средствата, които се употребяват, с цел да се громят неприятните. Свързано е с Пловдив и удря непосредствено по кмета Здравко Димитров и общинската администрация.

Ще е удар за Българска социалистическа партия, в случай че Радев не ни даде мандата, само че все пак ще го подкрепим – изявление с Манол Генов, народен представител от Българска социалистическа партия

ДГ " Перуника " отваря порти за 130 деца
Близо 130 деца, признати в шест групи, ще прекрачат прага на ДГ " Перуника " на ул. " Марагидик " при започване на новата образователна година. Детската градина е като нова след огромната реорганизация, осъществена от Община Пловдив с безплатна финансова помощ по Оперативна програма " Региони в напредък ". Децата ще имат плувен басейн, необятен физкултурен салон, площадки за игра в двора.

Подгониха просяците от Главната, формирани са 104 акта
Служители на " Общинска полиция " в Пловдив погнаха просяците по центъра. Това се случва след обява на " Марица " от 13 август, в която дадохме думата на възмутени жители. Според тях на Главната шетат проведени групи просяци, които тормозят минувачите. Когато не им дадат пари, те стартират да наскърбяват и кълнат, настояват пловдивчани.

Босът на Тв " Европа " ще прави муниции край Сопот
Оръжейният търговец и притежател на Тв „ Европа “ - Добрин Иванов, започва произвеждане на взривни субстанции в Сопот. Инвестиционното предложение е импортирано в Регионалната ревизия по околната среда и водите - Пловдив от „ Трансармъри “ ООД, в което Иванов е съучастник със Станчо Петков.

Слагаме трета доза от началото на септември
Българите ще могат да стартират да си поставят трета доза ваксина против ковид най-вероятно от началото на септември. Това стана ясно от изказване на здравния министър Стойчо Кацаров, който разгласи, че към момента се изчаква мнението на Европейската организация по медикаментите.

Певци от бронз посрещат Румен Радев в Родопите
Реновирана, пeeщaтa cкyлптypнa кoмпoзиция " Гocтoпpиeмcтвoтo нa Poдoпa плaнинa " ще посрещне Румен Радев този петък, когато президентът ще бъде на посещаване в Смолянска област. Moнyмeнтът е възобновен, откакто вандали откраднаха озвучителната уредба.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР