Президентът създава една мафиотизирана власт. Имаме доклад на ОССЕ от

...
Президентът създава една мафиотизирана власт. Имаме доклад на ОССЕ от
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Вчера в Перник Радев се държа като ранния Борисов. Има топла връзка между тях

Президентът основава една мафиотизирана власт. Имаме отчет на ОССЕ от последните избори, че за първи път служебно държавно управление се намесва директно в изборния развой. Това съобщи в предаването " Лице в лице " по bTV политологът и някогашен началник на кабинета на президента Радев Калоян Методиев.
" Служебното държавно управление уволни всички фрагменти на Българска социалистическа партия, " Демократична България " (ДБ) и " Продължаваме промяната " (ПП), а фрагментите на " ИТН " (ИТН) останаха във властта. Има и лична поддръжка към Бойко Борисов и ГЕРБ. Самият Борисов внезапно заприказва какъв брой е умен президента, което приказва задоволително за топлата връзка сред тях. Вчера в Перник президентът се държа като ранния Борисов. Служебното държавно управление затъва във все по-големи подозрения за злоупотреби. Това държавно управление е назначено еднолично от Румен Радев и то има единствено една задача - да провежда почтен избирателен развой, само че то не се оправи. Вместо това служебното държавно управление уволнява и назначава хора, все едно ще ръководи още месеци наред ", добави той.
" Аз не мога да схвана какво желае Румен Радев. Със сигурност употребява инструмент, който разрушава партиите и в това отношение изпревари Бойко Борисов. Не можеш да назначаваш в служебното държавно управление фрагменти на партии без да ги питаш - приказвам за министрите на Българска социалистическа партия и този на Политическа партия. За сметка на това и очевидно за признателност, че смъкнаха настоящ кабинет фрагментите на Има Такъв Народ резервираха местата си и дори бяха издигнати. Според мен се търси промяна на формата на ръководство в страната посредством разтрошаване на политическите партии. Радев не стопира да повтаря, че партиите не вършат нищо и са отговорни за всичко. Това е рисково говорене. Политиците би трябвало да схванат това и да вземат решения, като първото би трябвало да е унищожаване на служебното държавно управление ", приключи Калоян Методиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР