Президентът със сигурност чете доклада на службите, за БСП като

...
Президентът със сигурност чете доклада на службите, за БСП като
Коментари Харесай

Радостин Василев: Изгонването на руски дипломати е обсъждано на закрито заседание на МС

Президентът сигурно чете отчета на службите, за Българска социалистическа партия като партия не мога да отговоря, сподели още той

На закрито съвещание държавното управление в оставка е обсъждало изгонването на 70-те съветски дипломати - стана ясно от мнения на членове на кабинета. Министрите от квотата на Българска социалистическа партия са реагирали отрицателно. Това съобщи спортният министър в оставка Радостин Василев, предава.

"За да се вземе такова решение, първо би трябвало да има отчети от службите, с които аз не съм осведомен. Това е решение, което е било в процедура, не е еднолично или едностранно. По-скоро би трябвало да попитате премиера, тъй като при него рапортуват всички ръководители на служби в България ", акцентира той.

"Президентът сигурно чете отчета на службите, за Българска социалистическа партия като партия не мога да отговоря ", отговори Радостин Василев на репортерски въпроси.

Българска социалистическа партия и министри от левицата не са били известени през вчерашния ден за желанието да се изгонят съветски дипломати, удостовери министър Христо Проданов.

"БСП не са били известени за този акт на министър-председателя, само че държавността изисква това. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР