Президентът Румен Радев заяви, че не се меси в работата

...
Президентът Румен Радев заяви, че не се меси в работата
Коментари Харесай

Радев: Не се меся в работата на министрите и службите

Президентът Румен Радев съобщи, че не се меси в работата на министрите и на службите. Коментарът му беше във връзка дейностите на Министерство на вътрешните работи в Стражица.

Той поддържа вътрешния министър за дейностите на Министерство на вътрешните работи.

" В работата на министрите и на службите не се меся. Но всеки, който си прави сметката да продължава да купува избори, дано знае, че страната ще отреагира с цялата си мощ ", добави президентът.

Държавният глава уточни, че чака енергични дейности от КЕВР поради повишаването на тока.

" В момента какво става? Облагодетелстват се търговците, страда бизнесът. Ще се преразгледат разпоредбите за работа на Българската самостоятелна енергийна борса. Очаквам КЕВР да влезе съществено в своите отговорности и да глоби всички, които спекулират на тази борса ", съобщи той.

Радев още веднъж прикани Борисов да се включи персонално в президентската конкуренция.

„ Почти всеки ден той подлага на критика президентската институция, упреква я в самовластие. Нека да излезе на тези избори, завоюва ги и внесе своите демократични полезности в президентската институция ", добави президентът.

На рецензията на Лозан Панов пред bTV, че е безразличен към проблемите на правосъдната система – президентът отговори, че е отворен за разговор, с цел да бъде промяната на правосъдната система ефикасна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР