Президентът Румен Радев заминава на работно посещение във Франция по

...
Президентът Румен Радев заминава на работно посещение във Франция по
Коментари Харесай

Радев заминава на визита при Макрон

Президентът Румен Радев отпътува на работно посещаване във Франция по покана на сътрудника си Еманюел Макрон, оповестяват от пресцентъра на президентството.
Визитата ще продължи от 4 до 6 декември, като тя е продължение на визитата на Макрон в двореца " Евксиноград " през август т.г.

На 4 декември Румен Радев и Еманюел Макрон ще проведат среща в Елисейския замък, във фокуса на която се чака да бъдат двустранното икономическо и капиталово съдействие, партньорството в областта на защитата и сигурността, образованието и културата, както и тематики от дневния ред на Европейския съюз. Президентът Радев ще посети Европейската галактическа организация и ще беседва с нейния шеф Йохан Вьорнер, след което ще се срещне с представители на българската общественост във френската столица.

На 5 декември президентът ще организира работна среща в постройката на българското посолство с представители на френския бизнес и ще показа опциите за вложения в България. В Париж Румен Радев ще се срещне с генералния шеф на Организацията за обучение, просвета и просвета на Организация на обединените нации (ЮНЕСКО) Одре Азуле, както и с генералния секретар на Организацията за икономическо съдействие и развиване Анхел Гурия. На 6 декември президентът Румен Радев ще посети базата на френските Военновъздушни сили в Сен-Дизие и ще извърши полет на изтребител " Рафал ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР