Президентът Румен Радев вече притежава фланелка №21 на първодивизионния Арда“.Президентът

...
Президентът Румен Радев вече притежава фланелка №21 на първодивизионния Арда“.Президентът
Коментари Харесай

Радев получи фланелка с номер 21. Кой му я подари?

Президентът Румен Радев към този момент има фланелка №21 на първодивизионния „ Арда “.

Президентът на футболния клуб и общински консултант Ахмед Моллахасан връчи истинската тениска на президента при визитата му в Кърджали на 21 октомври, празника на града. Той получи и клубно шалче. Румен Радев благодари за жеста и пожела триумф на тима в елитното ни състезание.
-->
 Президентът Радев посети Кърджали и получи тениска на Арда - Арда Кърджали - Dsport.bg

Кметът на Джебел Неджми Али пък предложения президента Румен Радев да гостува на Джебел, като в програмата на визитата да бъде включено посещаване на крепостта " Устра. Държавният глава благодарил за поканата, като показал, че до момента не е имал опция да посети " Устра ".


Средновековната цитадела " Устра " бе трансферирана на Община Джебел през февруариг. Предаването на археологическата недвижима културна полезност бе осъществено след подписан контракт сред Министерството на културата и Общинската администрация. Средновековната цитадела се намира в местността „ Калето “, в землището на село Устрен, и е с повърхност 22 250 кв. метра, написа Родопи 24.



Вие, жителите на Кърджали, сте потвърдили през годините, че знаете по какъв начин да съхранявате и развивате повереното ви завещание, да пазите и умножавате неговите благосъстояния, тъй като неповторима е силата на кърджалийския край и тя се вижда в невероятното общуване на багрите тук – исторически естествени, духовни и човешки. В тях се отразява освен предишното, само че и нашите идни генерации. Вярвам, че с обичта ви към бащиното огнище, с вашето пословично усърдие и почтеност, вие сте гаранта за по-добрите дни на Кърджали, сподели президентът Радев в Деня на Кърджали.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР