Президентът Румен Радев участваше подмолно в продуцирането на определени процеси

...
Президентът Румен Радев участваше подмолно в продуцирането на определени процеси
Коментари Харесай

Дясната ръка на Корнелия : Радев свали кабинета заедно с ГЕРБ и ДПС

" Президентът Румен Радев участваше тайно в продуцирането на избрани процеси при свалянето на съдружното държавно управление дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи и не от през вчерашния ден. Категорично и ГЕРБ, и Движение за права и свободи работят в синхрон с Радев и с сделки. Това разгласи началникът на кабинета на вицепремиера в оставка Корнелия Нинова Калоян Методиев пред Би Ти Ви.

" За последните два месеца Радев върви единствено и е посрещан с самун и сол от кметове на ГЕРБ - четири пъти в Пловдив, в Ловеч, във Велико Търново. Носят го на ръце кметове, които преди не го посрещаха ", разяснява Методиев и акцентира: " Не стопираха да клатят държавното управление. "

На този декор обаче съгласно Методиев не може еднолично да се взимат решения от министър-председателя Кирил Петков. " Не сме султанат. Трябва разговор и консенус. Към днешна дата с възможен излъчен министър председател Кирил Петков от " Продължаваме промяната " предвид на събитията от нощес няма по какъв начин да се продължат диалозите " сподели още политологът.

Методиев дефинира " Възраждане " като " дъщерна компания на ГЕРБ ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР