Президентът Румен Радев ще даде третия мандат на БСП, научи

...
Президентът Румен Радев ще даде третия мандат на БСП, научи
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: БСП взима третия мандат, Корнела ще е кандидат-премиер

Президентът Румен Радев ще даде третия мандат на Българска социалистическа партия, научи извънредно Narod.bg. След като стане ясно, че Политическа партия няма да успее да събере поддръжка за кабинет с министър председател акад. Николай Денков, президентът ще сервира изненадата – мандатът ще отиде не в „ Български напредък “, каквито спекулации вървяха досега, а у Корнелия Нинова.

Соцлидерката ще извърши една своя отколешна фантазия – да се окъпе в блясъка на славата, въпреки и като проектопремиер, разяснява източникът на Narod.bg.

Реклама

По конституция решението коя партия да получи третия мандат се взима от президента. Първите два е длъжен да даде на политически сили №1 и №2 – надлежно ГЕРБ и „ Продължаваме промяната “, третият ще е по негов избор, който пада върху Столетницата.

Отсега е съвсем несъмнено, че Българска социалистическа партия също ще се провали, по тази причина Румен Радев към този момент избирал идващите членове на следващото служебно държавно управление, което ще ръководи до провеждането на предварителните парламентарни избори, които евентуално ще са в края на март или началото на април.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР