Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Румен Радев поздрави един от най-обичаните български актьори Васил Михайлов за рождения му ден

Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на изпрати приветствен адрес на Васил Михайлов по случай рождения ден на артиста, който през днешния ден навършва 82 години, оповестиха от прессекретариата на президента.

"Забележителното Ви наличие в българския културен живот в продължение на десетилетия оказва значимо въздействие върху естетическите настройки, моралните критерии, патриотичното национално съзнание. Обществото ни черпи морална мощ и мъдрост от своите духовни стожери, измежду които Вашето име свети с ярката си креативна и персонална сила ", показва президентът в приветствения си адрес до Васил Михайлов.

Румен Радев: Мизерията не е избавление от вируса

Президентът акцентира, че функциите на Васил Михайлов, построени с артистичен гений и разтърсваща сила, са впечатляващи художествени мостри и извор на непреходни послания.

Държавният глава пожелава на Васил Михайлов здраве и задоволство от неговата задача за изкуство и съществуване, богати на смисъл и полезности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР